Donderdag 16 mei heeft winkelcentrum Hart van Beuningen zijn 2e KVO ster ontvangen.

Van vrijdagavond 17 tot en met koopzondag 19 mei worden in Hart van Beuningen de jaarlijkse 51e Lentefeesten georganiseerd.

Zondag 12 mei is het Moederdag!

Altijd al willen weten hoe je de mooiste en grootste bellen blaast? De bellenblaasmevrouw uit Nijmegen laat dit zien en kinderen mogen dit zelf proberen.

Ook dit jaar wordt  Koningsdag weer groots gevierd in

Diverse winkeliers houden een VIP koopzondag voor hun klanten, maar uiteraard bent u ook van harte welkom om aan te komen.

Zij doen op deze zondag iets speciaals voor hun klanten.

‘’Van aardig wat klanten kwam de vraag wanneer en of we weer op de zondagen op gingen.’’ Wellicht heeft u er misschien op zitten wachten, maar vanaf zondag 10 maart is voor de Zuivelhoeve de winter

Zaterdag 30 maart a.s. bestaat Patty's Nails Studio 10 jaar! Patty daarover: "In maart 2009 startte ik met de opleiding tot nagelstyliste en begon ik mijn salon aan huis.

“Wij hebben bewust geen webwinkel omdat we vinden dat je in een winkel nog serv

Voeg zeveneneenhalf jaar ervaring in een winkel in Beuningen samen met stil verlangen naar het weer werken met lingerie gerelateerde producten en je opent een winkel in het Hart van Beuningen.

Zaterdag 26 januari Koopjesmarkt

Met de koopjesmarkt hebben vele winkeliers spectaculaire akties op hun kraam of binnen.

Dus kom en sla uw slag!

Heeft u de volle kaartjes van de Gouden Hart actie al ingeleverd? Zondag 23 december is de uitreiking van de € 1.000 aan geldprijzen tussen 16-17 uur!

Aankomende zaterdag 15 december pakken ze bij Zuivelhoeve Beuningen weer flink uit. Dit maal geen Loei Zotte Zaterdag, maar een ware Kerst Proeverij !!

Zaterdag 15 december:

Om u in de kerstsfeer te brengen rijdt vandaag een echte arreslee door het centrum vanaf 13 uur.