Wibra is geopend!

Wibra heeft een nieuwe vestiging geopend aan het Kerkplein 98 in Beuningen. Op donderdag 9 februari, vrijdag 10 en zaterdag 11 februari wordt de opening met klanten gevierd door middel van een kortingsactie.

Klanten kunnen een emmer pakken in de winkel en krijgen 20% korting op alles wat in de emmer past.  De nieuwe Wibra-formule vroeg om een ​​nieuwe winkelinrichting: logisch ingedeeld en overzichtelijk gerouteerd.

Ingericht vanuit het doel van de klant en daarom wordt er gewerkt met groepen. Binnen Wibra worden dit werelden genoemd: schoon & opgeruimd, plezier en ontspannen, gezellig en genieten, trendy en actueel, mooi en verzorgd.

“We willen de klant helpen bij het dagelijkse leven. Ervoor zorgen dat het huis schoon en opgeruimd is, maar ook een plek is om gezellig te genieten. De kledingkast, ook van de kinderen, is trendy en actueel en iedereen in het gezin voelt zich mooi en verzorgd. Daarnaast is er tijd om te ontspannen en maken de kinderen plezier. Onze nieuwe slogan daarbij is: ‘Dat doe je goed’. We willen met onze actuele winkels het alledaagse gezinsleven leuker en aangenamer maken. En blijvend een vitale rol spelen bij de dagelijkse en bijzondere levensmomenten in het gezin. Daarom zeggen we tegen iedere klant die met minder altijd meer weet te maken: dat doe je goed.”

Terug naar overzicht