Ondernemer van het jaar

Genomineerden Ondernemer van het Jaar 2021 bekend!

De gemeente Beuningen organiseert dit jaar voor de 13e keer de ondernemersverkiezing. Vanaf juni kon iedereen ondernemers voordragen voor de titel Ondernemer van het Jaar en voor de Talent Award. Een onafhankelijke jury koos uit 24 voordrachten 6 genomineerden en maakte de namen aan de gemeente bekend.

De genomineerden

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de drie genomineerden voor Ondernemer van het Jaar Beuningen 2021:

_ Ivo Thijssen - Bierproeven.nu

- Gina Hendriks - De Vier Jaargetijden Interieur & Decoratie Beuningen

- Guus van Haren - Leijten - Bijzonder genieten

De drie genomineerden voor de Talent Award 2021 zijn (in willekeurige volgorde):

• Wendy Van de Geer - Beau Vous

• Martijn Cannavacciuolo - Personal Health Plan

• Debbie Van Haren - Snoepwinkel Bijzonder zoet

De jury koos deze genomineerden omdat zij zich goed presenteren in hun markt. Hun ondernemerskwaliteiten worden gezien en geprezen door degenen die hen voordroegen.

Jury en beoordeling

De jury beoordeelt de genomineerden en maakt een keuze aan de hand van de volgende criteria: innovatief, onderscheidend, wendbaar, ontwikkeling en groei, continuïteit, duurzaam, maatschappelijk betrokken, service.

Bekendmaking

De bekendmaking van de winnaars is tijdens het Business Event Beuningen op woensdag 17 november bij Slot Doddendael in Ewijk.

De Gemeente Beuningen organiseert de verkiezing Ondernemer van het Jaar en het Business Event in samenwerking met BusinessMedia4all

Ivo Thijssen Bierproeven.nu Guus van Haren - Leijten Bijzonder genieten Gina Hendriks De Vier Jaargetijden Interieur & Decoratie Beuningen Wendy Van de Geer Beau Vous Debbie Van Haren Snoepwinkel Bijzonder zoet Martijn Cannavacciuolo Personal Health Plan Slot Doddendael Gemeente Beuningen BusinessMedia4all

Terug naar overzicht