Ondernemer van het jaar

Wie volgen op Ivo Thijssen van Bierproeven.nu & Martijn Cannavacciuolo van Personal Health Plan ?

WIE WORDT ONDERNEMER VAN HET JAAR BEUNINGEN 2022?

Wie volgt Ivo Thijssen op als Ondernemer van het jaar Beuningen? De gemeente Beuningen organiseert dit jaar weer de verkiezing als blijk van waardering aan ondernemend Beuningen. De bekendmaking van de Ondernemer van het jaar en de winnaar van de Talent Award vormen het hoogtepunt van het Business Event Beuningen 2022, dat zal plaatsvinden op 23 november.

Voordragen
Vanaf 7 juli tot en met 16 september kan iedereen ondernemers voordragen! Dat kan via het online formulier op www.beuningen.nl/voordragen. Op deze website staan ook alle spelregels van de verkiezing. Voordragen kan voor de Ondernemer van het jaar en de Talent Award. Deze laatste wordt uitgereikt aan een ondernemer die met zijn nieuwe bedrijf in korte tijd een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt en zich al goed kan onderscheiden in de markt. 

Jury
Een onafhankelijke jury maakt begin oktober de genomineerde ondernemers bekend. Bij het selecteren van de genomineerden en de uiteindelijke winnaar kijkt de jury naar diverse punten, zoals onderscheidend vermogen, vernieuwing, service, duurzaamheid en uitstraling.

Blijk van waardering
Het college van B&W organiseert de jaarlijkse ondernemersverkiezing als blijk van waardering en dank naar alle ondernemers in de gemeente Beuningen en om het ondernemerschap te promoten. 
De verkiezing Ondernemer van het Jaar Beuningen en de Talent Award wordt in samenwerking met BusinessMedia4all georganiseerd.

Terug naar overzicht