Bikeshop Beuningen opent op 2 april

Nieuwe fietsenwinkel met vertrouwde gezichten

Op dinsdag 2 april opent Bikeshop Beuningen haar deuren in het centrum van Beuningen. In de winkel aan het Julianaplein worden fietsen verkocht en reparaties en onderhoud uitgevoerd. Bij Bikeshop Beuningen kunnen klanten terecht voor (elektrische) fietsen, racefietsen, mtb's, gravelbikes en vakantiefietsen.

Vertrouwde gezichten

Met de opening van de nieuwe winkel heeft Beuningen weer een tweede fietsenmaker in het dorp. De eigenaren Job van der Aa en Matthias van Hunnik werkten eerder bij 2Wielercentrum Beuningen, dat in januari plotseling haar deuren sloot. Dat deed Job en Matthias besluiten voor zichzelf te gaan beginnen. Met de kennis en ervaring die ze hebben willen de nieuwe ondernemers de hoge kwaliteit en service leveren die klanten gewend zijn.

Nederlandse merken Batavus en Sensa, servicepunt Canyon en Santos


Bij Bikeshop Beuningen kunnen klanten terecht voor fietsen en e-bikes van het Nederlandse topmerk Batavus. Van het merk Sensa uit Twente hebben ze een mooi assortiment race, mtb's en gravelfietsen. Daarnaast verkopen ze ook alle nodige accessoires en onderdelen in de winkel.

Bij de nieuwe winkel bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud en reparatie van alle merken fietsen en e-bikes. Bikeshop Beuningen is officieel servicepartner van het sportieve merk Canyon. Ook zijn ze gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van vakantiefietsen en zijn daarmee servicepartner van Santos.

 

Opening

Op dinsdag 2 april opent de winkel om 9:00 uur.

Meer informatie op www.bikeshopbeuningen.nl
 


•  Julianaplein 17, 6641 CS, Beuningen
•  024 206 11 33
•  info@bikeshopbeuningen.nl
•  bikeshopbeuningen.nl
Terug naar overzicht