Parkeren
Parkeren in het centrum van Beuningen is gratis. Let er wel op dat je een parkeerschijf zichtbaar achter de voorruit legt. Meer informatie over parkeren.

Oplaadpunten elektrische auto's
Het Hart van Beuningen kent een oplaadpunt waar de elektrische auto kan worden opgeladen. Deze vind je aan het Julianaplein nabij huisnummer 132. (Schuin tegenover de Aldi).

Oplaadpunten voor fietsen
Aan het Julianaplein (naast de Bruna) vind je een oplaadpunt voor fietsen. Meer oplaadpunten in de gemeente Beuningen zijn te raadplegen via deze directe link op fietsoplaadpunten.nl.

Openbaar vervoer
Beuningen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wil je met het openbaar vervoer van of naar Beuningen reizen, dan kun je kiezen uit de bus of de buurtbus. Lijn 11 brengt je van CS Nijmegen via Dukenburg naar Beuningen. De buurtbus is een kleinschalige vorm van openbaar vervoer. Vrijwilligers vervoeren je met een 8-persoons-busje. Je hoeft niet vooraf te reserveren. De buurtbus rijdt in een vast schema één keer per uur een route. De routes en dienstregeling zijn terug te vinden op www.breng.nl.

Openbaar toilet
Naast Limburgia is een openbaar toilet. Met een 50 cent euromunt maak je de deur open. Het toilet is in de Juliana passage en derhalve alleen toegankelijk tijdens openingstijden.

Pinautomaten
   Hema,  ( binnen) Julianaplein 9  SNS
   Rabo,  Mauritsplein 3  
   ABN AMRO,   Mauritsplein 1
   Bruna,    Julianaplein 28  ING
   Albert Heijn, Kerkplein 72  ING


Koopavond en DE RODE LOPER
Iedere vrijdag is het koopavond in het Hart van Beuningen. Op deze pagina is een overzicht van de winkels die  geopend zijn.
Een aantal ondernemers legt elke laatste vrijdag van de maand DE RODE LOPER uit. Deze avond heeft een speciaal tintje om de consument te verrassen!

Weekmarkt Hart van Beuningen
Elke dinsdag van 7.30 tot 12.30 is er een kleine weekmarkt op de Julianaplein in het centrum. Combineer een bezoekje aan de markt met een bezoek aan de winkels in het centrum of drink een kopje koffie of een lunch in één van de horecagelegenheden.