Voorjaar in Beuningen met een modeshow en Bierproeverij

Op zaterdag 1 april is het modeshow dag in Beuningen. Met 3 modeshows, staat deze dag helemaal in het teken van Mode. Bijna 20 winkels met dames-, heren- en kindermode showen op deze zaterdag de allernieuwste collecties voor het voorjaar en zomer van 2023.

Beuningen presenteert: Modeshows

Kom ook kijken en doe leuke ideeën op over hoe jij je in het komend seizoen wilt kleden! De 3 modeshows zijn om 13.00, 14.00 en 15.30 uur op het Julianaplein in Beuningen. De modeshow is gratis toegankelijk en leuk voor jong en oud. Natuurlijk kun je daaromheen lekker winkelen en terecht in je favoriete modezaak in Beuningen.

Beuningse Bierproeverij

We gaan van start De 1e Beuningse Bierproeverij komt eraan!  

De vraag en aanbod naar speciaal bieren wordt in de regio steeds groter en wat is er dan niet leuker om een bierproeverij te organiseren in Beuningen. Zondag 2 april is het zover en kunt u de mooiste speciaal bieren proeven van 13.00 - 17.00 uur.

Er komt namelijk een grote stretchtent 10 x 15 meter met vele statafels op het Julianaplein, in het centrum van Beuningen. Het is de bedoeling dat het een proeverij is. We willen proberen, dat zoveel mogelijk mensen bij alle stands langsgaan. Daarom krijgen bezoekers bij de kassa een flyer, daarop staat informatie over de brouwerijen en informatie over de dag. Tegelijkertijd is dit ook een stempelkaart. Bij het inleveren van een stempelkaart en het proefglas krijgen de mensen een give away Goodiebag. Uit de volle ingeleverde stempelkaarten trekken we 3 winnaars. Wij maken een verkooppunt met munten. Eén munt kost € 2,50 en voor een proefglas betaalt men € 2,00 borg. Er komen spoelpunten om de glazen te reinigen.  

Tot nu toe hebben we 8 bierbrouwers bereid gevonden om op ons nieuwe evenement te komen staan. 

We hebben nu: 

Bierbrouwerij Wijchense Schone

Bierbrouwerij Mannenpap 

Bierbrouwerij D’n Drul 

Beetles beer met de Insectenman 

Bierbrouwerij Luie donder 

Brouwerij Gelre 

Brouwerij De Hemel

Brouwerij Woalbrouwers

Bierproeven.nu met de caravan

Slijterij De Toog

Slijterij Gall & Gall 

Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd met bijvoorbeeld een heerlijke saté van de BBQ of Braadwurst!

Terug naar overzicht