Patty's Nails Studio bestaat 10 jaar!

Zaterdag 30 maart a.s. bestaat Patty's Nails Studio 10 jaar! Patty daarover: "In maart 2009 startte ik met de opleiding tot nagelstyliste en begon ik mijn salon aan huis. In eerste instantie als hobby maar dat veranderde al snel in een uit de hand gelopen hobby."

"Ik werkte fulltime in de zorg en ben steeds een paar uur minder gaan werken en had daarnaast mijn salon. Uiteindelijk werkte ik nog maar twaalf uur in de zorg en tweeëneenhalf jaar geleden heb ik mijn baan opgezegd. Een jaar na mijn start wilde ik niet meer aan huis werken en ben ik op zoek gegaan naar een ruimte. Ik kwam in het centrum van Beuningen terecht bij Curves. Na een paar jaar wilde ik een zelfstandige ruimte op de begane grond. Na wat rondkijken kwam ik in februari 2013 terecht aan de van Heemstraweg in Beuningen. De in tweeën gedeelde ruimte deelde ik met iemand anders."

Nagelopleidingen
"Ik gaf toen al nagelopleidingen in mijn salon en kon zo ik mijn passie overbrengen naar de cursisten. Zelf bleef ik ook trainingen en workshop volgen om beter te worden. Bij verschillende groothandels volgde ik de trainingen totdat ik bij Gelish terecht kwam. Mijn kwaliteit ging ook omhoog en daardoor groeide mijn bedrijf ook. Drie jaar geleden vroeg de hoofddistributeur importeur van Gelish of ik groothandel van dit merk wilde worden. En toen was het plaatje compleet bij les geven hoort ook een Groothandel bij."

Meer ruimte nodig
"De ruimte waar ik toen zat werd te klein voor alle producten. Ik ben daarom de ruimte er naast erbij gaan huren. Maar al na een paar maanden merkte ik dat ook dat nog te klein was. Toen hoorde ik dat er aan het Julianaplein in het centrum van Beuningen een veel grotere ruimte leeg stond. Daar ben ik in december 2017 ingetrokken en dat bevalt ontzettend goed. Ik heb meer ruimte voor mijn groothandel en het bedrijf valt zo veel meer op." Patty lachend: "Je loopt er ook niet zo om heen! Ook is het erg gezellig in het dorp omdat klanten makkelijker binnenkomen."

Feest
In maart vier ik het 10 jaar bestaan van Patty’s Nails Studio. Ik heb het ook aan mijn klanten te danken dat ik zo gegroeid ben en zo ver ben gekomen ben dat ik ook een Groothandel er bij heb gekregen. Tijdens deze dag is iedereen welkom voor een hapje drankje. Ik heb leuke aanbiedingen maar die houden wij nog geheim. Die worden pas bekend tijdens deze dag."

Patty's Nails Studio & Groothandel
Julianaplein 16 Beuningen

 

PattysNailsStudio.jpg

Terug naar overzicht