Ondernemer van het jaar De zaak van Ruud

 

Beunings ondernemer van het jaar 2019 Ruud Donders: ‘We hebben het met de zaak verdiend’

BEUNINGEN - Het juryrapport ronkte er helemaal van. Bij de motivatie voor de keuze van Ruud Donders als Ondernemer van het Jaar 2019 van Beuningen. ‘Het ondernemerschap zit bij Ruud tot in al zijn haarvaten! Dat is voelbaar als je zijn modezaak binnenstapt of hem spreekt. Hij heet een scherpe focus: klanten verwennen, verrassen en verleiden om weer terug te komen’, staat in het rapport te lezen. 

Ondernemer Ruud Donders won de twaalfde editie van de ondernemersprijs. Ramona de Bruijn van Taartenkasteel nam de Talent Award Beuningen 2019 in ontvangst. 

  • Dit zijn de genomineerden voor Ondernemer van het Jaar in Beuningen

Boegbeeld

Ruud Donders is volgens de jury er met zijn herenmodezaak De Zaak van Ruud in geslaagd een grote vaste klantenkring op te bouwen die tot ver buiten de gemeentegrenzen reikt. Op eigen kracht vergrootte en vernieuwde hij zijn zaak aan het Julianaplein. Ook vervulde hij een voortrekkersrol bij evenementen in het centrum van Beuningen. ‘Een boegbeeld van Beuningen', oordeelde de jury. 

Donders is trots. ,,Ik heb hier met de jury aan tafel gezeten en had wel een heel goed gevoel over het gesprek. Ik vind eigenlijk dat we het wel verdiend hebben. Als je ziet wat we gedaan hebben met de zaak en wat we  vernieuwd hebben. Wij blijven op hetzelfde spoor doorgaan. Je ziet dat de klant graag geholpen wil worden. En dat doen we in onze winkel. Ook jongeren houden ervan. Als je zorgt dat je de  klant verwent en een warme ontvangst en behandeling geeft, is het haalbaar om een winkel goed te laten draaien.’’

Bron; De Gelderlander

 

Terug naar overzicht