Met 4 dorpspleinen en daaromheen een ruim winkelaanbod geeft Hart van Beuningen je alles wat je wenst. Shoppen, horeca en gezellige evenementen. Maar ook sport, natuur en cultuur zijn binnen handbereik. De ruim vijfentwintigduizend inwoners van Gemeente Beuningen kunnen dagelijks genieten van het diverse winkelaanbod in het dorp, dat varieert van supermarkt tot juwelier en van kleding  tot cadeaushop.

De bezoeker van het Hart van Beuningen treft een divers aanbod aan van supermarkten, winkels en terrasjes. Met een AH, Aldi, Jumbo, Lidl én voldoende gratis parkeergelegenheid nodigt het centrum uit om, na het doen van de dagelijkse boodschappen, verder te winkelen. Landelijke ketens zoals Action, Blokker, Bristol, Bruna, Expert, de Hema, Intertoys, Pearl en Zeeman maar ook speciaalzaken van veelal zelfstandige winkeliers met een uitgesproken passie voor hun producten zijn goed vertegenwoordigd.

All you can shop
Met o.a. een natuurwinkel, kinderschoenenwinkel, schoenmaker, stomerij/kledingreparatie, groentewinkel, interieur- en decoratiewinkel, cadeauwinkel, reisbureau, totaal beautyconcept, drie drogisterijketens, kaasspeciaalzaken, slagerijen, fietswinkels, schoenwinkels, telefoonwinkels, dierspeciaalzaken, chocolade-speciaalzaken, ijssalons,  slijterijen, bloemenzaken, kapperszaken en dames- en herenkledingzaken, is er voldoende variatie om goed te slagen. En een echte ‘shop-till-you-drop’ hoeft niet, bezoek gewoon tussendoor of op het laatst een van de vele gezellige horeca gelegenheden om weer energie op te doen!

Hart van Beuningen onderscheidt zich o.a. door:
   Gezonde mix tussen zelfstandige winkels en ketens
   Leuke evenementen het hele jaar door
   Gratis parkeren
   Goed bereikbaar vanuit alle richtingen

Bekijk het winkelaanbod en Horeca in de bedrijvengids.