Sinds september 2019 ben ik Marjo van Hummel met mijn hypnose praktijk gevestigd in het centrum van Beuningen.

Wat sommige van jullie zich vast afvragen: 

Wat is hypnose❓

Om blijvende veranderingen aan te brengen in bepaalde denkpatronen en gedrag, is het noodzakelijk om de 'programmering' in je onderbewustzijn te veranderen. 

Hypnose treedt de laatste jaren meer en meer op de voorgrond als een volwaardige therapie voor de meest uiteenlopende geestelijke en lichamelijke aandoeningen. 

Hypnose is niets meer of minder dan een toestand van een diepe trance.  Ieder mens is per dag meerdere malen in trance, alleen we zijn ons daar meestal niet bewust van. Vrijwel iedereen kan in zo'n toestand worden gebracht. Onder hypnose ontspant je geest zich volledig en wordt je aandacht gericht op je eigen innerlijke gevoelens en gedachten. 

Om blijvende veranderingen aan te brengen in bepaalde denkpatronen en gedragingen, is het noodzakelijk om het 'programma' in je onderbewustzijn te veranderen. Hypnose leent zich uitstekend voor dit doel, omdat je onderbewustzijn in hypnotische toestand heel ontvankelijk is voor nieuwe stimuli, ideeën en suggesties.

Voorbeelden van thema's die je met hypnose succesvol kunt behandelen zijn:

Afvallen, stoppen met roken, angsten ( Bijvoorbeeld: vliegangst), trauma's,  verslavingen, stress, depressie, en nog veel meer toepassingen.

Je onderbewuste kun je vergelijken met de processor en de harde schijf van een computer. Alles wat je sinds je geboorte bewust of onbewust geleerd, gezien, gehoord, gevoeld en ervaren hebt staat erop. Het onderbewuste is met al die kennis verantwoordelijk voor 95% van je gedragingen en emoties. Hypnose verschaft je toegang tot die harde schijf. Je kunt er contact maken met al die bewust en onbewust vergaarde kennis en emoties. 

Via hypnose ben je dus in staat om onder begeleiding van een hypnotherapeut blijvende positieve veranderingen aan te brengen op dit niveau.

www.marjohypnozorg.nl 

Terug naar overzicht