Binnen bij Catoos is de plek waar je moet zijn voor verse losse thee van Catoos (catoos.nl). Je kunt hier thee proeven en winkelen. Voor de (jonge) kinderen is er een klein speel hoekje zodat je rustig kunt genieten van je kop (ijs)thee terwijl je shopt.

We hebben een grote diversiteit aan spullen zoals thee, chocolademelk, koffie, babyspullen (o.a. Sophie de Giraf en BIBS spenen), zoutlampjes en droogbloemen (de Winkel van Maartje). Maar natuurlijk ook veel keuze aan kant en klare, en zelf samen te stellen kadopakketten zoals jullie van Catoos gewend zijn.

Kom je gezellig langs bij Kerkplein 82 in Beuningen?

Vragen of advies nodig? Spreek me in de winkel gerust aan, ik heet Susan!

Het tweede en derde Binnen bij Catoos - Avonduur komen er aan op 21 oktober en 4 november van 20:00 tot 22:30. Maartje komt een leuke workshop verzorgen waarbij je leert om een droogbloemenkrans te maken.
Kosten bedragen 35,-. We maken er een gezellige avond van, onze koffie en thee staat voor je klaar maar we zorgen natuurlijk ook voor wat lekkers!
Aanmelden kan in de winkel of laat het even weten via Whatsapp (0625327648), Instagram/Facebook (@binnenbijcatoos) of email (binnenbij@catoos.nl).

51.8625675, 5.7722726

Terug naar overzicht