Elke Dag Lekker!

De perfecte combinatie van koffie, chocolade, cadeautjes en sfeer!
Wij werken volgens een voor Beuningen uniek concept: een combinatie van chocolaterie, lunchwinkel en wooncadeaus, een soort mini-warenhuis met spulletjes die het leven een beetje mooier maken. We serveren taart en koffie, maar verzorgen ook een high tea of een kleine lunch met een lekker glas wijn. Ondertussen snuffel je in de winkel, opzoek naar dat ene speciale cadeau!

De Vier Jaargetijden Interieur & Decoratie

De Vier Jaargetijden is opgericht in 1993 en sindsdien in Beuningen en omgeving een begrip op het gebied van sfeervol en landelijk wonen. U kunt bij ons terecht voor uw interieur van meubelen tot accesoires, maar wij geven desgewenst ook stylingadvies bij u thuis of op de zaak. Omdat wij een kleine onderneming zijn, krijgt u bij ons nog de persoonlijke aandacht die u en uw interieur verdient. De winkel aan het Julianaplein straalt wamte en gezelligheid uit, mede door het gebruik van natuurlijke en sobere tinten.

Het Kadopaleis

Het Kadopaleis is al meer dan 19 jaar een unieke kadowinkel. Op zoek naar een origineel kado?
Laat je verrassen door ons assortiment dat bestaat uit een groot aanbod van eigentijdse artikelen voor een scherpe prijs.
Zo hebben wij onder andere feestversiering voor bijna elke gelegenheid. Trouwen, verjaardag of geboorte etc., dan slaag je hier altijd.
Ook voor een wenskaart ben je hier aan het goede adres. Verder hebben wij nog vele tekstborden, gevoelskado's, mooie lampen, fotolijstjes, kletspotten en grappige cadeautjes voor elke verjaardag!