Zuivelhoeve

Zuivelhoeve Beuningen, is een ware snoepwinkel 2.0 !!
Met een keuze aan vele soorten kaas, waaronder de Beuingse trots : '' Oud van 't Kerkplein'',
diverse soorten vers gebrande noten, olijven, speciaal biertjes en ga zom maar door....
Is het een lekkere winkel aan het kerkplein in Beuningen.

Gall&Gall

Onze Gall en Gall winkel bevindt zicht al ruim 15 jaar recht tegenover de Albert Heijn supermarkt in Beuningen. Het winkelteam bestaat uit Chantal en Rolf. Chantal heeft inmiddels meer dan 5 jaar ervaring in een dranken-speciaalzaak en zij is liefhebster van single malt whisky’s.
Ondernemer Rolf is vanaf 2001 werkzaam bij Gall en Gall waarbij hij dit jaar de mijlpaal van 15 jaar bereikt en nog vele jaar met plezier gaat voortzetten! Zijn lievelingsdrank, of zeg maar liever ‘dranken’ zijn wijnen, whisky’s en oudere bruine rum’s.

Tijsse Klasen Visspecialiteiten

Naast overheerlijke haring en gebakken vis, beschikken wij over de specialiteit het maken van rijk gesorteerde visschotels. Natuurlijk bent u ook voor een heerlijk broodje of een van onze kant en klaar gerechten bij ons aan het juiste adres.
 
Dus kom snel een keer langs bij  Tijsse Klasen Visspecialiteiten!

Limburgia Vlaai-Specialiteiten

In 2007 namen Theo Engelen en Wendy van de Geer het koffie- en vlaaihuis Limburgia aan het Julianaplein in Beuningen over. Het toeval wilde dat ze beiden aan iets nieuws toe waren en de overnamemogelijkheid op hun pad kwam. Horeca was er nog minder dan nu, de locatie en het product waren top en de barrista-opleiding was een mooie nieuwe uitdaging.