Spirit & Gifts

Je bent van harte welkom in onze spirituele winkel aan het Julianaplein in Beuningen. Bij Spirits & Gifts hebben we behalve allerlei spiritueel gerelateerde artikelen zoals boeken, tarotkaarten, engelenkaarten, spirituele kaarten, diffusers met olie en wierook, ook producten voor iedereen die op zoek is naar manieren om goed voor zichzelf te zorgen.

VakantieXperts De Planeet

VakantieXperts Beuningen is meer dan 20 jaar in Beuningen gevestigd. Ons ervaren en enthousiaste team van 4 medewerkers staat klaar om al jouw Vakantiewensen in te vullen. We nodigen je van harte uit voor het bezoeken van ons filiaal aan het Julianaplein 97a.

Binnen ons team hebben wij veel reiskennis zitten. Kay Roedelof, Yvonne Schiltmans en Marije Peters vertellen je graag over de mooiste bestemmingen en de beste reizen. Uiteraard maken wij altijd een prijsvergelijk tussen zowel Nederlandse als Duitse touroperators. Binnen ons team hebben wij specialisaties zitten op:

De Kapper

Voel je thuis bij "DE KAPPER BEUNINGEN" Het is belangrijk van haar waarvan je kunt zeggen: Ja,dit ben ik!

Kwaliteit en aandacht voor u!

LIEFS:IMKE-SANDRA-CLAUDIA

Het Kadopaleis

Het Kadopaleis is al meer dan 19 jaar een unieke kadowinkel. Op zoek naar een origineel kado?
Laat je verrassen door ons assortiment dat bestaat uit een groot aanbod van eigentijdse artikelen voor een scherpe prijs.
Zo hebben wij onder andere feestversiering voor bijna elke gelegenheid. Trouwen, verjaardag of geboorte etc., dan slaag je hier altijd.
Ook voor een wenskaart ben je hier aan het goede adres. Verder hebben wij nog vele tekstborden, gevoelskado's, mooie lampen, fotolijstjes, kletspotten en grappige cadeautjes voor elke verjaardag!

De Zaak van Ruud

Komt u naar de Zaak van Ruud? Dan weet u zeker dat u vindt wat u zoekt. Of het nu gaat om een nieuwe dagelijkse outfit of een uitstraling voor een speciale gelegenheid, wij helpen u aan een complete look, van kleding tot schoenen en accessoires en dat alles op maat. U heeft het waarschijnlijk te druk om u bezig te houden met de inhoud van uw kledingkast en daarom doe wij dat graag voor u! We bieden een groot en actueel assortiment van vele uiteenlopende merken en stijlen, zodat iedere klant zijn eigen uitstraling kan creëren, van jong tot op leeftijd.

Bijzonder Genieten

Bijzonder genieten is een unieke lunchroom in het centrum van Beuningen, gevestigd aan het Julianaplein 27.
Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u hier van 9.30 uur tot 17.00 uur terecht voor luxe belegd broodje, kop koffie, glas frisdrank of verse jus d’orange.
Onze menukaart bevat een uitgebreid assortiment koude en warme lunchgerechten, van huisgemaakte soep en luxe belegde broodjes tot een rijkgevulde maaltijdsalade.