Zuivelhoeve ook op Zondag weer geopend

‘’Van aardig wat klanten kwam de vraag wanneer en of we weer op de zondagen op gingen.’’ Wellicht heeft u er misschien op zitten wachten, maar vanaf zondag 10 maart is voor de Zuivelhoeve de winterperiode voorbij. Want, dan is de winkel ook op zondag geopend van 11.30 uur tot 16.30 uur!!

Debbie vertelt erbij, dat het dit jaar het 3e jaar is dat de winkel op zondag geopend is. "Het eerste jaar was het wennen, maar nu weten al vele klanten dat wij vanaf maart ook op zondag geopend zijn. Aankomende zaterdag, gaan we alvast de 'bloemetjes' buiten zetten voor zondag!!"

"Maar, zoals velen van ons inmiddels wel gewend zijn", vertelt Frank, "is dat wij het niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Hoe we dat doen? Lekker en Groots !! Met vele aanbiedingen en lekkere prijsjes met ons 'Loei van ’t rad!' & 'de dochters van de Boer on Tour'."

"En voor aankomende zondag…. Uiteraard ook met vele aanbiedingen & een lekkere traktatie!!
Uiteraard zullen er ook zondagen zijn, waarop de winkel gesloten is.
Hierbij denkende aan o.a. : Pasen en 1e pinksterdag. Voor actuele openingstijden met betrekking tot de zondagen, kijkt u dan op onze Facebook pagina @ZuivelhoeveBeuningen."

"Wij kijken uit naar het aankomende weekend,….. inmiddels zijn wij alvast aan het aftellen", aldus Frank & Debbie.

Wij verwelkomen u dit weekend graag in onze winkel.
Frank & Debbie & het Team Zuivelhoeve Beuningen

 

Gratis toetje Beuningen.jpg

 

Terug naar overzicht