Zuivelhoeve Beuningen bestaat één jaar

De Zuivelhoeve Beuningen bestaat één jaar. In 1981 begon Diane Roerink op het erf van haar ouders in Twekkelo met het verkopen van producten van de boerderij. Ze mocht de oude klompenschuur van haar oma gebruiken en richtte hier een winkeltje in, waar ze ambachtelijke zuivelproducten verkocht die haar man Gerjhan op de boerderij zelf maakte.

Nu, 35 jaar later, doet Zuivelhoeve nog het zelfde, namelijk het maken en verkopen van ambachtelijke zuivelproducten. Sinds oktober 2016, verkopen Frank en Debbie Leenders van Zuivelhoevewinkel Beuningen de lekkerste binnen- en buitenlandse kazen voor elk moment. Naast Zuivelhoeve Subliem zijn er ook lekkere boeren kazen of kazen van de boerderij, die speciaal geselecteerd zijn in heel Nederland. In de winkel kan men ze allemaal proven en zijn eigen favoriet bepalen.

Sinds vorig jaar zijn Frank en Debbie gestart met hun winkel en na een jaar kunnen zij nog steeds zeggen dat zij trotse franchisenemers zijn! "Iedere dag werken wij met veel passie en plezier. Niet alleen wij hebben er plezier in, maar ook ons team en onze klanten",  aldus Frank. "Wat wij verkopen is gewoon lekker. Met mijn ervaringen als kok, kan ik de klanten bijvoorbeeld goed adviseren over een mooie kaas of tapasplank met bijbehorende wijnen of bieren. De meeste klanten ervaren het als een mooie service, die ze ook lekker kunnen proeven! Onze lijfspreuk luidt dan ook: Als je weet wat je eet, proef je meer! Kom 7 oktober om 10:00 uur naar de winkel om ons 1-jarig bestaan te vieren. We zullen dan iets moois onthullen."

 

Terug naar overzicht