V.I.P. avond bij Zuivelhoeve Beuningen

Na het mooie succes van 2017, presenteert Zuivelhoeve Beuningen op donderdag 30 augustus hun tweede editie van de V.I.P. Avond.

Frank: "Vorig jaar is het idee voor deze avond spontaan opgekomen. Een avond waarin wij onze klanten net dat beetje extra’s willen geven." "Maar ook om nieuwe klanten welkom te laten heten in onze winkel", vult zijn vrouw Debbie aan.

"Als we terug kijken op vorig jaar, dan kunnen we nu vertellen dat we niet wisten wat we konden verwachten…. Maar als we eerlijk zijn….. de rijen waren bijna tot aan buiten", vertelt Frank. "Een opkomst waar we niet op gerekend hadden, maar des ondanks liep het allemaal als een geoliede machine!! Vorig jaar hadden we veel om te presenteren, maar dat kan dit jaar niet tegen op."


Proef & beleef het aankomende seizoen(en)

Zo vertelt Debbie, dat ze de dochters van de 'Boer On tour' voor deze avond erbij hebben. "Dit is een duo dat onlangs bij ons is geweest. Door het enthousiasme van het winkelend publiek van toen, hebben wij besloten om ze ook deze avond van de partij te laten zijn. Daarnaast is ook het voornaamste dat men veel kan proeven."

De klanten kunnen deze avond de lekkere seizoenen gaan proeven, zo hebben wij de bekende appeltaart-kaas, een cheddar met wodka & blauwe bessen, nieuwe huis gemarineerde olijven en nog veel meer !!

Natuurlijk gaan we ervoor dat deze avond net zo’n mooi succes wordt als 2017!!

Aan de voorbereidingen zal het niet aanliggen, want vanaf maart is Frank al bezig met onze leveranciers om de lekkerste producten voor deze avond in huis te hebben.

Een ding is zeker, wij hebben er met z’n allen heel veel zin in!!

Zuivelhoeve Beuningen verwelkomt u dan ook graag om 18:45 uur, in de winkel!

Kerkplein 74
6641 BH Beuningen (GLD)

 

Terug naar overzicht