Plein BINGO - Hollandse dag - Koopzondag

Op zondag 29 april blijven we in Hart van Beuningen dicht bij huis, het wordt namelijk een Hollandse Koopzondag van 12:00 – 17:00 uur. Maar de grootste attractie zal deze dag de PLEIN BINGO zijn op het Julianaplein.

Tussen 13:00 en 17:00 uur worden er 3 grote bingo rondes gespeeld, waarbij in elke ronde kans wordt gemaakt op 6 prijzen, waaronder een hoofdprijs. Deze BINGO wordt op ludieke wijze gepresenteerd door Ron Bons, de aanvangstijden van de rondes zijn 13:00 uur, 14:30 uur en 16:00 uur.

HORECAPLEIN
Het Julianaplein wordt omgetoverd tot een gezellig horecaplein, waar de bingospelers natuurlijk ook hun natje en droogje kunnen bestellen. De prijzen worden door vele ondernemers ter beschikking gesteld, o.a. boodschappenpakketten, leren portemonnee, airfryer, broodrooster, diner bon en drie keer de Ronde Hoofdprijs !

Bingokaarten zijn vanaf dinsdag 17 april in de voorverkoop te verkrijgen bij:
Primera, Thorbeckeplein 13
Happy Kids, Julianaplein 25
Limburgia, Julianaplein 22B

Voor € 10 speelt u 1 grote bingo ronde mee, met 6 kleine rondes maakt u kans op 6 prijzen, waaronder de Ronde Hoofdprijs! Wees er snel bij, want per ronde zijn er maar een beperkt aantal kaarten ter beschikking.

Heeft u geen zin om mee te doen met de Bingo kunt u ook gezellig neerstrijken op de terrassen aan de rand van het plein. DJ Peter Otten verhoogt de sfeer met Nederlandstalige muziek.

De winkels en horeca zijn open van 12:00- 17:00 uur en de ondernemers ontvangen u in Hollandse sferen.

Heeft u na 17:00 uur nog geen zin om naar huis te gaan, ook daaraan is gedacht. Samen met de ondernemers kunt u voor een gering bedrag aanschuiven voor een hapje en drankje.

 

hollandsedag-koopzondag-bingo.PNG

 

 

Terug naar overzicht