Opening boerderijwinkel ‘Appeltje – Eitje’ in Hart van Beuningen

Beuningen, 25 maart 2018 – Zaterdag 31 maart opent Appeltje – Eitje haar deuren in het winkelcentrum van Beuningen. Om 10.00 uur zal wethouder Hans Driessen de officiële opening verzorgen. Er wordt veel aanloop van menen verwacht. In het pand staat namelijk een unieke boerderijautomaat waar de producten in liggen en daarmee hebben Sven en Gertjan een primeur in Nederland.

Het is net alsof je een boerderij binnenloopt, zo realistisch is het unieke concept Appeltje-Eitje uitgewerkt. Overal komen de verhalen van het fruitteeltbedrijf van Sven en het pluimveebedrijf van Gertjan terug. Je hoort zelfs kippengeluiden. Gertjan vertelt: “We vinden het heel belangrijk dat mensen weten waar de producten vandaan komen, namelijk rechtstreeks van onze eigen boerderijen. Daarmee zijn producten verser dan in de supermarkt, simpelweg omdat er geen ander bedrijf tussen zit om de inkoop te regelen.”  

Snelle zelfbediening
De boerderijautomaat zit vol met fruit, sappen, eieren en advocaat die de mensen zelf kunnen bedienen. “Je hebt binnen 1 minuut de producten gekocht” vertelt Sven.  “De automaat is voorzien van een touchscreen waarmee je je product selecteert. Daarna doe je een PIN-betaling en de deurtjes gaan voor je open.”

Tijdens de opening is de automaat in werking en kunnen bezoekers kennismaken met Sven en Gertjan. Daarnaast is er een proeverij van producten en kunnen de kinderen paaseieren schilderen en meedoen aan een kleurwedstrijd.

appeltje-eitje-flyer.jpg

 

Terug naar overzicht