Nieuw in Beuningen: Spirit & Gifts

Patricia opende vrijdag 29 juni Spirit & Gifts in het voormalige pand van Christianne Lingerie. Graag laat Hart van Beuningen Patricia zich aan u voorstellen.  
 
Patricia: “Ik ben opgegroeid met het spirituele. Mijn moeder had een eigen praktijk maar nadat zij overleden was, had ik niemand om dat mee te delen. Een paar jaar geleden zat ik niet lekker in mijn vel en kwam ik iemand tegen die ook veel met het spirituele had. Samen zijn we dat op gaan pakken en dat hielp mij om voor mezelf op te komen en zelfvertrouwen te krijgen. Als je in de reïncarnatie gelooft, dan kiest je ziel ervoor om terug te gaan om nog dingen te leren en mee terug te nemen. Wat ik graag zou willen bereiken is om mensen zelfvertrouwen terug te geven. Je moet voor jezelf kiezen want je bent hier voor jezelf met lessen om te leren.”

‘Iedere droom kan je waarmaken’

Ik kwam voor mijn werk veel bij winkels om pinautomaten in winkels te vervangen. Ik had van kinds af aan de wens om in een winkel te werken en mensen advies te geven. Doordat ik in zoveel winkels kwam begon dat weer te broeien. Mijn man zei altijd ‘iedere droom is waar te maken’ en ik begon er met hem over te praten en op een gegeven moment werd de knoop doorgehakt en besloot ik om ervoor te gaan en werd het een winkel naar waar mijn hart ligt. Dit is een mooi pand dat in de loop ligt. In zo’n winkel moet je gezien worden. Mensen moeten het zien en nieuwsgierig gemaakt worden. Om hier binnen te komen hoef je niet iets met het spirituele te hebben. Spiritueel vind ik ook niet het juiste woord want dat schrikt sommige mensen ook weer af. Het gaat erom dat je van jezelf houdt, vertrouwen hebt en kunt werken aan jezelf.

Niet alleen spirituele artikelen

Wat ik bijzonder vind is de serie argan producten die ik heb. Ik betrek het van een Marokkaanse man die arganpitten inkoopt en dat hier in Nederland verwerkt. Alleen inwoners uit een bepaald gebied in Marokko mogen dat. Wij hebben het proces gezien en de pit wordt puur en zonder toevoeging gebruikt. Het is een heel puur product dat gebruikt wordt voor olie voor over de salade, in dag- en nachtcrème en olie voor de huid en haar.
 
Verder hebben we een mooie kaarsenlijn, een yoga hoek met kleding, matjes, kussens en bankjes. Is er behoefte aan iets dan kan men dat aangeven en dan kijk ik of ik er aan kan komen. Ook voor boeken, tarotkaarten, engelenkaarten, spirituele kaarten, diffusers met olie en wierook kan men hier terecht. Ik heb niet zoveel stenen, dat is een behoorlijke investering en afhankelijk van de vraag kan ik dat uitbreiden. Er hangt hier en daar ook wat houtsnijwerk en dromenvangers die we zelf in Bali uitgezocht hebben. In de zilveren sieraden uit Bali zijn edelstenen verwerkt en we hebben een Aloë Vera lijn met producten uit Mallorca. Er zijn zoveel leuke artikelen, allemaal bijzonder geschikt om cadeau te geven. Als men weet dat iemand hier iets leuks kan vinden, maar zelf niet weet wat precies te geven, dan kan ook voor een cadeaubon gekozen worden.

“Ik ga ook lezingen organiseren en workshops geven, ook voor kinderen. Denk dan aan bijvoorbeeld het maken van dromenvangers of het opensnijden van stenen. Een lezing kan gaan over numerologie of over de zielereis en dergelijke.  Aankondigingen komen op Facebook en pas bij genoeg animo gaat het door.”
 
Voel je welkom om de winkel binnen te lopen en positieve energie te voelen.

Spirits & Gifts
Julianaplein 150
Beuningen
 

 

Terug naar overzicht