Maak kennis met Nova Restaurant & Grill

Heeft u al gezien dat Restaurant Holiday (achter de Albert Heijn) een nieuwe naam heeft? Imam Devegel uit Boxmeer is sinds een maand de nieuwe eigenaar van Restaurant Nova. Imam komt uit  Boxmeer, zit al twintig jaar in het vak waarvan zeventien als zelfstandige.

“Voordat ik besloot om het restaurant over te nemen heb ik een tijdje meegedraaid en zag potentie om er meer uit te halen”, vertelt Imam. “De kaart is voornamelijk nog Mediterraans, denk aan Italiaanse, Turkse en Griekse invloeden.Wij hebben direct de kwaliteit van de inkoop verbeterd en ook van de bereidingswijze kan ik zeggen dat het van een beduidend beter niveauis. Als je goede kwaliteit levert, komen de klanten terug is mijn overtuiging.”

“We zitten hier een maand en hebben als eerste de menukaart en het interieur aangepast. Er komt nog een afgescheiden ruimte waar kinderen, nog in het zicht, zich kunnen vermaken terwijl de ouders nog kunnen natafelen. Ik nodig iedereen uit om gebruik te maken van onze kennismakingsaanbieding. De gehele maand oktober krijgt u 30% korting op alle gerechten in de folder en in het restaurant (geldt niet voor thuisbezorgen).

Restaurant Nova
Kerkplein 48
Beuningen

 

Facebook: @Restaurantnova

Terug naar overzicht