Intocht Sinterklaas in Beuningen

Op 16 november om 14.00 uur is de intocht van Sinterklaas op het Julianaplein in Beuningen, met dit jaar voor het eerst aansluitend een
( gratis) Sinterklaas Kinder Theater Show in De Lèghe Polder m.m.v. Koen LogtensTheaterschool Hakoena, 2 vreemde Pieten en het onvolprezen troef theater.
14.00 - 14.45 uur Intocht Sinterklaas op Julianaplein
14.45 - 16.00 uur Sinterklaas Theater Show in De Leghe Polder

SINTERKLAAS intocht 16 November 2019   “Pepernoten op je zang”

Sinterklaas heeft wel 10, nee: 50, nee: 360.598.201 pieten. Nou ja, ongeveer dan…En de enige echte  Ronaldo en zijn zus Ronalda Domingo  mogen deze Pieten zangles geven.

Sint is zo blij met hen, want zelfs pieten met pepernotenruis op de stembanden leren bij hen tóch zingen. Nu is er wel een probleem: Sinterklaas heeft ons een groot geheim verteld dat wij niet met iedereen mogen delen. Dusse… niet verder vertellen hè…

Wat is namelijk het geval: Sint zegt dat de kinderen in Nederland zonder zangles al mooier zingen dan zijn pieten. Hahaha, dat geloof je toch zelf niet… Nou, wij in ieder geval niet!!

Wat zeggen jullie? Wel? Nou, bewijs dat maar eens.

Kom daarom naar de Sinterklaasintocht en laat ‘t ons horen. Sint komt aan om 14.00 uur en zal worden ontvangen door niemand minder dan DE Burgemeester en Presentator Koen. Wanneer Sinterklaas alle kinderen heeft toegesproken en hij hen allemaal heeft gezien gaan we z’n allen naar  “De Leghe Polder”

Daar wacht het geweldige muzikale duo TROEF op jullie en mag je met hen zingen, op dezelfde manier als de pieten hier in Spanje: alleen, met z’n tweeën, drieën, vieren… Je hele familie, ja zelfs met je moeder of zusje of met je hond J… … Je wordt trouwens, net zoals in de zangpietenklas begeleid door Ronaldo en Ronalda

Wij zijn benieuwd en enorm nieuwsgierig enne… Sint heeft ons gezegd dat hij op tijd zal zijn maaaaar…..

Het wordt hoe dan ook, een geweldige, gezellig, vrolijke, sfeervolle maar vooral muzikale middag.                 Om 16.30 uur gaan we naar huis…en zingen dan: 

  “  Dag Sinterklaasje …Daaaag Daaaag “

Gerelateerde afbeelding

Terug naar overzicht