Demonstratie Incoco Nail Polish

BEUNINGEN, 11 april 2018 - Tijdens Koningsdag staan wij buiten met Incoco Nail Polish de nieuwe nagellak trend. Tijdens Koningsdag kunt u gratis een proefnagel met Incoco laten plaatsen en zien hoe eenvoudig het werkt.

 

Wat is Incoco precies?

Incoco is 100% echte nagellak! Het ruikt als nagellak, het ziet eruit als nagellak maar het is alleen niet vloeibaar zoals gewone nagellak. Incoco is namelijk een slimme kant-en-klare nail polish strip (en dus géén nagelsticker). Incoco is een topkwaliteit 3-in-1 nagellak: base coat, kleurlak én top coat in 1 perfect gelakt laagje in de vorm van je nagel. Incoco is dan ook dé nieuwe manier om je nagels binnen enkele seconden te lakken: zonder knoeien, zonder strepen en zonder dat je hoeft te wachten tot je nagellak droog is. Ook te gebruiken op Gel Polish en Kunstnagels voor een prachtig design. Je hoeft hier geen nagelstyliste voor te zijn omdat het zo makkelijk werkt.

 

 

Incoco kan je bij Patty’s Nails Studio/Groothandel kopen zowel als particulier als als professionals. In overleg kan iedereen een workshop bij Patty volgen.
 

Voor meer informatie komt u gerust langs bij Patty’s Nails Studio/Groothandel.
Julianaplein 16, Beuningen


 

Terug naar overzicht