Corona en Hart van Beuningen

Het Corona virus heeft er helaas weer toe geleid dat per 14 oktober er weer nieuwe maatregelen zijn getroffen door de Rijksoverheid. Vooral de horeca wordt weer hard getroffen. Zij zijn verplicht gesloten tot 11 november a.s.

U als klant merkt dit ook. Winkelen is anders. Een kopje koffie drinken (met wat lekkers erbij) of lunchen is niet meer mogelijk.  Maar het winkelen blijft nu zeker wel mogelijk! De openingstijden blijven hetzelfde. Alleen op de vrijdagavond sluiten de winkels om 20.00 uur. De supermarkten en andere winkels die levensmiddelen verkopen mogen langer open blijven maar deze mogen na 20.00 uur geen alcohol verkopen.

In het Hart van Beuningen is het zeker veilig winkelen. Natuurlijk houden we ons aan het maximale aantal klanten per winkel, desinfecteren we onze handen, dragen mondkapjes en houden we vooral die 1.5 meter afstand. De ondernemers doen daarnaast natuurlijk hun uiterste best om het winkelen zo comfortabel mogelijk te maken voor u. Dit is bijvoorbeeld mogelijk door het aanbieden voor personal shopping en de afhaal- en/of bezorgservice van diverse winkels. Op de website www.hartvanbeuningen.nl bij bezorgservice (linksbovenin) staan winkels vermeld met hun naam en de link naar de Facebookpagina. Hierop vindt u de gegevens van de winkels of u kunt contact maken d.m.v. een bericht of te bellen.   

 

Alle winkels in het Hart van Beuningen hopen u zo in deze moeilijke tijd toch regelmatig terug te zien en wensen u een goede gezondheid.

Alleen samen krijgen we Corona onder controle.    

Terug naar overzicht