Bilow opent bijna haar deuren , underwear en lingerie, als het goed voelt is het goed

Voeg zeveneneenhalf jaar ervaring in een winkel in Beuningen samen met stil verlangen naar het weer werken met lingerie gerelateerde producten en je opent een winkel in het Hart van Beuningen. Dat is zo’n beetje wat Antoinette Remmen ertoe gezet heeft om Bilow te openen in het voormalige DA-pand aan het Julianaplein.

Mike en Antoinette Remmen zijn geen onbekenden in het centrum van Beuningen. In juli 2018 is de winkel terug gegaan naar de Shoeby organisatie om in het naastgelegen pand aan de slag te gaan met het realiseren van Bilow. Na weken van hard verbouwen komen ze nu in de fase van het inrichten.

Antoinette: “We wonen in Ewijk en vinden het centrum van Beuningen heel leuk dus dat we hier weer een winkel wilden openen stond bovenaan het lijstje. Voordat we met Shoeby begonnen, heb ik tweeënhalf jaar bij een lingeriewinkel gewerkt. Daar is de liefde voor deze branche ontstaan en het bleef ook altijd trekken. Wij gaan een ruime opgezette, leuke en vooral gezellige winkel openen welke toegankelijk is voor iedereen. Qua prijs zitten we in het middensegment en hebben enkele uitschieters.”

“Het wordt echt heel mooi en bestaat niet alleen uit lingerie. In het assortiment hebben we bijvoorbeeld ook Homewear waarbij je aan lekkere pakken voor op de bank kunt denken. Maar, tegenwoordig zijn die zó leuk dat, als je die zondagochtend aantrekt en er belt iemand aan, je je niet eerst nog om hoef te gaan kleden. Verder hebben we Lifestyle bij bepaalde producten. Dus bijvoorbeeld bij badmode vind je ook teenslippers, zonnehoeden en strandtassen. We hebben ook hamamdoeken en ook beddengoed van het superleuke merk Snurk. We hebben er enorm veel zin in.”

“Met ondergoed als uitgangspunt hadden we Below, wat ‘onder’ in het Engels is, als naam in gedachten. Maar, door een typefout stond er een keer Bilow en, omdat we ook heren en kinderondergoed gaan verkopen, vonden we het zo gek nog niet. Want bi is voor beide. Bilow opent op vrijdag 8 februari 2019 de deuren. Hier maken we uiteraard een feestje van!”

Bilow underwear & more
Julianaplein 178, Beuningen
Facebook @Bilow.underwear

 

 

 

Terug naar overzicht