Bike & Run Marathon

BIKE & RUN MARATHON

23 JUNI 2019

Op zondag 23 juni organiseert de Hardloopvereniging Beuningen voor de tweede keer hun

Bike & Run Marathon”.

Fietsen en hardlopen

Dit is een sportief, maar vooral gezellig evenement over een marathonafstand, ruim 42 kilometer. Je legt het parcours af in een groep van minimaal twee tot maximaal zes personen. Er is steeds een deelnemer per groep die hardloopt. De andere groepsleden vergezellen de loper op de fiets. Onderweg is er om de vijf kilometer een punt waar lopers en fietsers kunnen afwisselen. Je kunt dus al meedoen als je minstens vijf kilometer achter elkaar kunt hardlopen! Maar niet iedereen uit een groep moet persé hardlopen. Je mag ook alles fietsend meedoen. Als er maar steeds één persoon aan het hardlopen is.

Parcours

Het parcours gaat van Ewijk, Beuningen, Winssen, Bergharen en weer naar Ewijk. Het parcours loopt ook door het winkelcentrum, het Hart van Beuningen. We prijzen ons gelukkig dat een aantal ondernemers ons willen sponsoren.

Recreatief

Omdat we plezier en meedoen belangrijker vinden dan winnen is er geen tijdregistratie aanwezig. En dat houdt ook in dat je op je eigen tempo kunt deelnemen. Dus het hele gezin, wel of niet aangevuld met vrienden of kennissen, kan meedoen. Om de tien kilometer is er een rustpunt waar een hapje en een drankje aanwezig is voor de deelnemers. Voor sanitaire voorzieningen wordt natuurlijk ook gezorgd.

Inschrijven

Je hoeft geen lid te zijn van de Hardloopvereniging Beuningen. Iedereen kan zich inschrijven. Wil je graag meedoen, maar kun je geen groepje vormen? Geen zorgen, dan koppelen wij de singles zodat iedereen toch kan deelnemen!

Voor meer informatie verwijzen we naar de website van de HVB: www.hardloopverenigingbeuningen.nl

 

Terug naar overzicht