Beuningen viert drie dagen Lentefeesten

Van vrijdagavond 17 tot en met koopzondag 19 mei worden in Hart van Beuningen de jaarlijkse 51e Lentefeesten georganiseerd.

Aftrap met Remixx
Na de succesformule van de 2018 editie wordt in mei weer een geweldig weekend georganiseerd met live muziek, proeverijen, braderie en nog veel meer. De aftrap is vrijdagavond 17 mei vanaf 20.00 uur onder de stretchtent op het Julianaplein met Remixx. Dit trio weet met hun uitgebreide repertoire er voor iedereen een feest van te maken.

Bourgondisch Beuningen
Op zaterdag 18 mei van 14.00 tot 20.00 uur bent u van harte welkom bij de 3e editie van Bourgondisch Beuningen. Een must voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt, een feestje voor je mond! Een culinaire evenement, met overdekt terras en gezellige luister-muziek van Oh Boy en DJ Vinyl on Wheels. Laat je verwennen door de lokale ondernemers, maak kennis met hun heerlijke hapjes, snacks en drankjes. Vanaf 20.00 uur neemt de coverband Slamm het stokje over.

Braderie en Koopzondag
Zondag 19 mei, al weer de laatste dag van dit jaarlijkse feestweekend, begint de dag al vroeg met een speciale muziekochtend voor de bewoners van Zorgcentrum Aldesteeg. Vanaf 12.00 uur is het KOOPZONDAG in Hart van Beuningen met kraampjes voor de winkels, muzikale gezelligheid op het Julianaplein met Duo Decibel / Duo Sowieso, via de Schoolstraat en Kerkplein kunt u gezellig slenteren over de braderie en de Brandweer Beuningen viert hun 75 jarig jubileum. Op het Beatrixplein en omgeving demonstreren zij met o.a. oude en unieke brandweervoertuigen uit verschillende landen.

Al met al een gezellig weekend met voor ieder wat wils!

Foto's: Bourgondisch Beuningen 2018 - Studio Plan B

_bourgondisch-beuningen-0 - 1200.jpg

.

Terug naar overzicht