Best Phone - Het beste voor je telefoon

Van de zomer bezocht Hamed Amiri uit Nijmegen het centrum van Beuningen. Hij was hier op verkenningstocht naar bedrijfsruimte om een tweede filiaal van Best Phone te openen. Hoe aangenaam verrast hij was lees je in dit artikel waarin hij zich voorstelt.

Hamed: “Ik heb de Engelstalige opleiding International Business and Management gedaan aan de HAN in Arnhem en heb een halfjaartje in Australië aan de Curtin University in Perth gestudeerd. Voor mijn opleiding heb ik ook een half jaar in Mallorca bij een internationaal bedrijf stage gelopen. Nadat ik in januari van dit jaar afstudeerde, ben ik voor mezelf begonnen. Mijn vader heeft al sinds acht jaar een Best Phone winkel in Nijmegen. Ik werkte altijd al met mijn vader in de winkel en omdat we veel vaste klanten uit Beuningen hebben, wist ik dat er hier potentie voor ons is. Ik kwam in het centrum kijken en omdat Beuningen een dorpje is, had ik niet verwacht dat het zo groot was. Het is een mooi centrum met leuke winkels en er stond best nog wat leeg.”


Online shoppen en toch even langs komen
“Na mijn bezoek ging het heel snel en had ik alles binnen een week rond. We zijn geen onderdeel van een keten maar hebben voorlopig twee vestigingen. Ik werkte al vanaf mijn dertiende bij mijn vader in de zaak. Waar mijn vader vooral zijn spullen betrekt van leveranciers in Nederland, pak ik het mede door mijn opleiding internationaal aan. Daarbij hebben we nu ook een webshop. Men kan daar bestellen en het laten bezorgen of aangeven dat men het komt ophalen. Vooral ouderen kiezen voor dat laatste en komen voor onze service naar de winkel. Wanneer men bijvoorbeeld een mobiel koopt, zetten wij de gegevens van de oude over naar de nieuwe. Veel mensen vinden het prettig dat ze dat niet zelf hoeven uit te zoeken. Dat is de service die ik belangrijk vind.”

Reparatie van allerlei elektronica
“Behalve verkoop van telefoons en abonnementen, repareren we ook telefoons, computers, laptops en tablets. Eigenlijk zo’n beetje alles op gebied van elektronica. Veel is nog gewoon te repareren. We kijken wat een onderdeel kost en hoeveel tijd het kost om het te repareren. De klant kan op basis van de prijsopgave bepalen of ze het dan laten repareren. Verder hervullen we ook inktcardridges. Als je ze ouderwets vult met een spuit, dan is dat minder goed en gaat het lekken. In onze vestiging in Nijmegen hebben we een machine waarmee we het onder vacuüm vullen. We halen daarmee alle lucht eruit en dan komt er zelfs meer inkt in dan origineel want die zijn nooit volledig gevuld. Verder verkopen we hoesjes, leuke gadgets en drones. Deze verkopen we hier in Beuningen erg veel.”

Advies voor particulieren en bedrijven
“We adviseren particulieren maar ook bedrijven. We kijken naar wat de wensen zijn en wat men nodig heeft en adviseren op basis daarvan. Naast nieuwe abonnementen kunnen we ook verlengen en uitbreiden met extra telefoons. Kom gerust langs voor persoonlijk advies en goede service!”

BEST PHONE
Julianaplein 97
6641CS Beuningen

Facebook: @bestphone.nl

Terug naar overzicht