Appeltje - Eitje : Vers en gemakkelijk kopen via boerderijautomaat

Op 31 maart openen Gertjan en Sven hun (derde) boerderijautomaat in Beuningen. Vier het met ze mee en maak kennis met de producten en de automaat. Kinderen mogen een echt paasei schilderen en meenemen.

De producten van Appeltje - Eitje zijn afkomstig van het pluimveebedrijf van Gertjan en het fruitteeltbedrijf van Sven.

Gertjan van Dam is pluimveehouder in Opheusden. Samen met zijn vrouw Marieke en zijn ouders runt hij een bedrijf met 50.000 witte vrije uitloop kippen (mogen in een overdekte en vrije uitloop naar buiten) en 17.000 bruine scharrelplus kippen (hebben een overdekte uitloop naar buiten).

Sven Wiggelo is fruitteler en melkveehouder in Dodewaard. Het bedrijf VOF Wiggelo runt hij samen met zijn broer en ouders. Op 26 hectare telen zij diverse soorten peren (Conference, Doyenne du Comice,  Triomphe de Vienne en Gieser Wildeman) en appels (Elstar en Delbare). Daarnaast telen ze diverse soorten pruimen en zorgen ruim 100 melkkoeien voor de melk en kaas.

Bestellen via touchscreen

De naam ‘Appeltje Eitje’ zegt niet alleen iets over de producten maar ook over het gemak waarmee het te verkrijgen is. In de boerderijautomaat van ‘Appeltje Eitje’ komt het gemak van winkelen in winkelcentra samen met echt verse producten, rechtstreeks van de boerderij. De aankoop duurt slechts 1 minuut. Bestel op een touchscreen welke producten u wilt en na betaling gaan de deuren van de automaat voor u open. Daar kunt u uw verse producten uithalen.

Producten

kip-appeltje-eitje.JPEGSven: “Bij Appeltje - Eitje zijn de producten verser dan in de supermarkt omdat ze rechtstreeks van de boerderij naar de boerderijautomaat gebracht worden. De keten is daarmee aanzienlijk korter wat de kwaliteit, smaak en houdbaarheid ten goede komt. Eieren zijn dagvers (en daarmee zeker 28 dagen houdbaar!) en het fruit blijft lekker en knapperig dankzij de bewaarcellen op de boerderij. Ervaar het verschil in kwaliteit en houdbaarheid wanneer u bij ons uw boodschappen doet. Wij zijn benieuwd naar uw reactie!”

In de automaat vind u onder andere witte vrije uitloopeieren, bruine scharreleieren, appels, peren, romige advocaat, walnoten, seizoensfruit en  cadeaupakketten. Kijk op de website bij ‘Het assortiment’.

Heeft u vragen over de producten of wilt u hulp bij het kopen ervan? Neem dan gerust contact op.

Appeltje Eitje
Thorbeckeplein 19, Beuningen
appeltje-eitje-automaten.nl
Facebook @AppeltjeEitjeAutomaten

 

 

Terug naar overzicht