3x lekker ijs eten in Beuningen

Met deze warmte is er niemand die bij ijs aan de Elfstedentocht denkt. Maar, aan heerlijke ijsjes des te meer!

Het blijft voorlopig ook warm. Dat biedt genoeg gelegenheid om een ijsje op een van de terrasjes in Beuningen te pakken. Hart van Beuningen heeft er drie op een rij gezet. Welke doet jou watertanden?

BOYS_20171222-1200x700.jpg

Lilly’s

Optimaal van je zomer genieten doe je door een ijsje te halen bij Lilly's aan het Thorbeckeplein. Hier kun je kiezen uit wel 30 verschillende smaken! Daarvan zijn er zes lactosevrij en één suikervrij.

Lilly’s Beuningen
Thorbeckeplein 8
6641 CA Beuningen

 

violento_BOYS_20170807_HartvanBeuningen--2.jpg

Violento Ice & More

Naast de Hema vind je Violento Ice & More. Hier wordt in eigen keuken het lekkerste Italiaanse ijs bereid. Je kunt kiezen uit diverse populaire, maar ook verrassende smaken. Op veler verzoek is er bijvoorbeeld de heerlijke After Eight ijs. Een hardloper is de zelfbedachte Kersen Schuim Chocolade ijs. Wanneer ga jij die uitproberen?

Violento Ice & More
Julianaplein 7
Beuningen

@facebook.com/Violento-Ice-More

 

Limburgia_Vlaai-Specialiteiten_HartvanBeuningen.jpg

 

Plein 22

Bij Limburgia - Plein 22 kun je heerlijk in het zonnetje van je ijsje genieten. De ijskoffie is wereldberoemd in Beuningen. Je krijgt drie bollen ijs met caramelsaus, daar gaat hete espresso overheen en dat wordt verder aangevuld met slagroom. Dan even wachten tot het een beetje smelt en wat je dan te versmaden krijgt.....

Limburgia - Plein 22
Julianaplein 22 a/b
Beuningen

 

Terug naar overzicht