10-jarig bestaan Praktijk EFT-Nijmegen-Sanitas / Voorbij-Dyslexie

Feest! 10 jaar bestaan

Wij hebben in Hart van Beuningen niet alleen winkels, maar ook heel veel dienstverlening.

Guen Leesberg heeft een praktijk in de Schoolstraat nr 14 te Beuningen alwaar zij sinds 10 jaar met passie en toewijding haar cliënten behandelt voor de meest uiteenlopende klachten. Al vanaf kleins af aan voelde zij de liefde voor zorg en is zij erg gelukkig dat zij dit prachtige werk mag doen. Zij staat voor kwaliteit en daarom is zij voor haar cliënten 24/7 bereikbaar.

Toen  haar zoontje geboren werd, was zij hopeloos op zoek geweest naar een manier waarop zij hem kon helpen omdat niemand haar kon vertellen wat hij mankeerde. Zij heeft toen een aantal zelfhulpmethodes ontdekt die er niet om logen. Haar zoontje knapte zienderogen snel op. Zij was zo enthousiast geworden dat zij iedere opleiding die paste, is aangegaan en ontdekte dat de werking zo ongelooflijk bijzonder was dat zij er haar werk van heeft gemaakt. Zij helpt mensen met korte trajecten en de resultaten zijn duurzaam te benoemen. Zo werkt zij voor bedrijven die te maken hebben met verzuim, onder de titel ‘Nooit meer een Burn-out’. En met kinderen met leerproblemen: ‘1-2-3 weg met Dyslexie. Veel mensen die vast lopen hebben een bepaalde gevoeligheid en via hen heeft zij geleerd dat men regelmatig met leerprobleem te kampen had gehad. Ofwel de tafels waren niet geautomatiseerd, ofwel er is een diagnose als ADHD of Dyslexie gesteld.

Daar zij steeds meer te weten kwam over de basis van Burn-out, onzekerheid en depressie, ontstond Voorbij-Dyslexie. Zij helpt in een traject van 3 contactmomenten zonder bijles,  mensen van hun leerproblemen af. Van hoogbegaafde thuiszitters tot kinderen met Dyslexie, Dyscalculie, een vertraging in hun verwerkingsvermogen of kinderen die juist erg snel waren en ineens niet meer mee kunnen komen. Het mooie daarvan is dat aanverwante diagnoses als ADHD en Autisme daarna vanzelf verdwijnen. Leerproblemen ontstaan door eenzijdig onderwijs bij gevoelige kinderen. Na de behandeling is ineens hun intelligentie zichtbaar geworden. Door de snelle doorstroom zijn er dus gelukkig geen wachttijden.

Voor degenen die uitbehandeld zijn of alles al hebben geprobeerd, is hier de mogelijkheid om wel te slagen. De meeste cliënten die zij ziet, hebben lange trajecten van hulpverlening achter de rug. Ook werkt zij voor bedrijven op het gebied van verzuim of omgangsvormen. Een 5 daags traject in een huisje aan zee kan iemand van een langdurige burn-out genezen of een depressie verhelpen zodat deze nooit meer terug zullen komen.

Hoe het werkt: Zij helpt mensen vanuit de klacht, de oorzaak te achterhalen met slimme technieken, daarna neutraliseert zij de alertheden die het probleem in gang zetten. In de westerse geneeskunde werkt men op de klacht. In haar praktijk hebben zij binnen een mum van tijd de oorzaken van de ziekte of klacht achterhaald en worden deze direct geneutraliseerd.

De resultaten zijn snel en krachtig. Zij is nauw betrokken bij haar cliënten omdat dat juist haar werk zo leuk maakt. Heb je vragen of wil je een gratis consult neem dan contact op met Guen. Het is een cadeau consult  van 95 euro voor anderhalf uur waarin je gaat voelen wat zij bedoelt,

Revolutionaire aanpak Burn-out, Depressie, negatief zelfbeeld, angsten, Trauma, Rouw, Dyslexie, Autisme, ADD, ADHD, problemen bij Hsp, Hoogbegaafdheid/thuiszitters en andere diagnoses. EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een methode om razendsnel psychische, cognitieve en lichamelijk problematiek te doorbreken met een blijvend resultaat.

Wil je een gratis intake-gesprek gebruik dan de code woorden: ‘gratis intake’ tel. 0638632729

Meld je gerust aan via: www.eft-nijmegen-sanitas.nl of via www.voorbij-dyslexie.nl.

Terug naar overzicht