Sunny Saturday GEANNULEERD

SUNNY SATURDAY IN HART VAN BEUNINGEN

Op zaterdag 27 juni vanaf 12.00 uur bent je van harte welkom op het Julianaplein in Beuningen. Met Sunny Saturday is de eerste editie van een zomerse activiteit in het centrum van Beuningen geboren.
Het Julianaplein krijgt een zomers karakter, waar jong en oud zich kunnen vermaken. Voor de kleintjes komen er diverse zandbakken en andere leuke spulletjes om zich mee te vermaken, terwijl (groot)ouders lekker kunnen neerstrijken op het terras. Bij mooi weer kunnen de kinderen spetteren in het water. Verder wordt het één zomers, sfeervol terras. Speciaal voor deze dag kunt u bij de horeca op het plein genieten van zomerse hapjes, drankjes en relaxte muziek. Maar ook op de andere terrassen wordt de zomerse sfeer doorgetrokken en zal het goed toeven zijn. Ook daar wordt natuurlijk aan de kleintjes gedacht.

De ondernemers trekken de zomerse sfeer door in en voor de winkels en wellicht kunt je nog een zomerse aanbieding scoren. Dus trek op 27 juni je zomer outfit uit de kast en komt naar Hart van Beuningen en mocht je je zomer/ vakantie garderobe nog niet compleet hebben, dan is dat extra reden om richting Beuningen te komen. Er zijn er voldoende modezaken die je graag adviseren om de hele zomer te shinen!

Welkom in Hart van Beuningen, buitengewoon veelzijdig!

Terug naar overzicht