Lentefeesten

Kom naar de Lentefeesten in Beuningen! Op vrijdag 20 mei start het feest met coverband SLAMM, zaterdag 21 mei is Bourgondisch Beuningen met in de avond weer een leuke band. Zondag 22 mei sluiten we het Lentefeest af met een braderie door het centrum en natuurlijk weer livemuziek! Ook staan er het hele weekend kermisattracties. Bekijk hieronder het uitgebreide programma:

Vrijdag 20 mei: Muziek op het Julianaplein

Vanaf 20:00 uur - Coverband SLAMM
Swingen, springen of meezingen? Het publiek staat de hele avond centraal. ‘SLAMM’ is er klaar voor. Energie, plezier en muzikale ervaring spat van het podium af. Kom gezellig met je vrienden en/of familie naar het Julianaplein op vrijdag 20 mei.

Zaterdag 21 mei: Bourgondisch Beuningen

Van 14:00 tot 19:00 uur - Bourgondisch Beuningen
Wil je allerlei lekkernijen proeven van lokale horecaondernemers? Dat kan bij Bourgondisch Beuningen!

Vanaf 20:00 uur - Coverband MmoozZ
MmoozZ is zo’n band die muziek is gaan maken vanuit een passie en dat hoor je terug! De dame en mannen van MmoozZ willen op een avond het liefst zo lang mogelijk spelen. MmoozZ begint vanaf 20:00 uur op het Julianaplein.

Zondag 22 mei: Braderie en koopzondag

Vanaf 10:30 uur - TiffAnny
Vanaf half 11 is het inhaken en meedeinen samen met TiffAnny. Welbekend van de carnavalskraker “Feest vier dagen lang!” 

Vanaf 11:00 uur - Start braderie
Door het centrum staat een gezellige braderie, met zo'n 100 kramen is er een zeer ruim aanbod van verschillende artikelen. Merendeel van de winkels is ook open op deze koopzondag.

Vanaf 14:50 uur - Coverband Summerland
"VAN SMARTLAP TOT HARDROCK". De tent op de kop is het onverwoestbare motto van Summerland. Jong en oud heeft de tijd van z’n leven als deze allround band op het podium staat.

 

Terug naar overzicht