Afgelopen maandag 18 juni bestond De Vier Jaargetijden in Beuningen 25 jaar!

Miranda begon samen met haar moeder Grietje in juni 1993 op de Julianastraat in Ewijk Miranda’s cadeauboutique. Daar werd ze door velen 'het winkeltje' genoemd. Na een paar jaar verhuisde ze naar het Julianaplein in Beuningen waar toen een heel nieuw blok werd gebouwd in het winkelcentrum. Op de hoek (nu Trendy) hadden ze lekker veel ramen en zaten ze mooi in het zicht. Hier groeide ook dochter Caithlyn op, want ja de kids gingen gewoon gezellig mee. Zo weten vele nog dat ze achter het hekje stond in het magazijn en soms liepen klanten gewoon met haar rond door de winkel. En dat wilde Miranda ook graag, gewoon gezellig ondernemen.

Servies en meubelen

René kwam bij de winkel werken, eigenlijk voor eventjes, maar toen kwam het pand van Loermans te huur. Ze pakten het idee op om daar een serviezenzaak met meubelen te beginnen. De naam veranderde in De Vier Jaargetijden, voor elk seizoen kon je er terecht. Dit liep in de begin jaren erg goed, maar de serviezenmarkt zakten helemaal in. De nieuwe generatie kocht niet meer een geheel servies, het was meer een schaaltje van dit en een bordje van dat. En toen ook zoon Floryan geboren werd geboren besloten ze het hoekpand af te stoten en samen op nummer 95 verder te gaan. De serviezen gingen er langzaam weer uit en ze gingen ze helemaal toeleggen op de woonaccessoires.

Nog één keer verhuizen

Maar toen kwam 165 B (huidige pand) te huur. Dit viel samen met het einde van het huurcontract en besloten ze te verhuizen. Dit pand is hoger en breder waardoor de producten nog beter uitkomen. Ook het heerlijke daglicht werkte mee. Samen werd nog met Grietje de andere panden bekeken, maar eigenlijk was ze al te ziek. Grietje weet wel dat ze dit pand genomen hebben, maar helaas overleed ze in augustus en in oktober 2016 was de opening in het huidige pand. Ze hebben nu een rondje Julianaplein gehad en gaan nu niet meer verhuizen. Dit pand voelt helemaal goed. Sinds kort werkt René bij Monuta en is dus gedeeltelijk uit de winkel. Ja, 13 jaar geleden zou hij maar voor even in de winkel werken en nu heeft ook hij zijn passie gevonden.

Miranda gaat lekker door met de winkel. Want zoals ze altijd zegt: "Je passie moet je volgen en volgens mij gaat er niemand elke dag met veel plezier naar z’n werk, maar ik wel!"

Op naar nog vele mooie en sfeervolle jaren in Beuningen.

De_Vier_Jaargetij_en_Interieur_Decoratie_HartvanBeuningen.jpg

Terug naar overzicht